ZAŽELI – OPĆINA TRPINJA

Provedba projekta   „ZAŽELI – OPĆINA TRPINJA“ na poručju Općine Trpinja  provodi se sukladno Ugovoru i planu provedbe. Proteklo je dvateset i četiri mjeseca  od početka provedbe projekta i u tijeku je dvadeset i drugi   mjesec rada ciljane skupine ,12 zaposlenih žena  skrbe za 72 krajnja korisnika. Izvršeno je  ukupno  17 482 obilazaka i pruženo  34 405 usluga koje se pružaju  u dostavi namirnica , održavanju čistoće stambenog prostora ili domova krajnjih korisnika , pomoći  pri oblačenju, briga o higijeni i osobnom izgledu , pomoć u posredovanju i ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, plaćanje računa, dostava pomagala i sl...) , pružanje podrške krajnjim korisnicima kroz razgovore i druženje.


Sukladno Operativnom programu „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ i Programu zapošljavanja žena – „ZAŽELI“, financiranih iz Europskog socijalnog fonda, a u sklopu Projekta „ZAŽELI – OPĆINA TRPINJA“, korisnicima usluga pomoći u kući osigurane su potrepštine za osobnu higijenu i održavanje higijene stambenog prostora.                                                                                                      

U studenom 2019.godine obavljena je dvadeset i prva  dostava i podjela potrepština krajnjim korisnicima.
 


Općina Trpinja korisnik projekta „ZAŽELI – OPĆINA TRPINJA“ i Udruga „Treća životna dob“ partner koji vrši zapošljavanje i upravljanje projektom imaju redovite izvještajne sastanke,a radni sastanak tima provodi se jednom mjesečno radi bolje provedbe projekta i projektnih aktivnosti .
Projekt „ZAŽELI – OPĆINA TRPINJA“ je dobro prihvaćen na području Općine Trpinja od strane krajnjih korisnika i ostalih ljudi iz zajednice koji projekt smatraju veoma korisnim.
 

 

 
Copyright © Općina Trpinja