ZAŽELI – OPĆINA TRPINJA II

Potpisani ugovori o radu sa pripadnicama ciljane skupine

 

Dana 14.08.2020.godine . u Općini Trpinja potpisani su ugovori o radu na određeno vrijeme  u trajanju od 12 mjeseci sa 15 žena radnica za pomoć i podršku starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju.  

Radni odnos za 15 žena će trajati od 17.kolovoza 2020. do  31. srpnja 2021. godine . Zaposlene žene   skrbit će o  osobama starije životne dobi i osobama u nepovoljnom položaju  pružajući im pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora, briga o higijeni, pomoć u socijalnoj integraciji i društvenim aktivnostima, nabavi namirnica, lijekova, drugih potrepština i sl. Na navedeni način će se omogućiti pristup tržištu rada za 15 žena ciljane skupine i osnažiti radni potencijal zapošljavanjem u lokalnoj zajednici te ujedno povećati kvaliteta života i socijalna uključenost za minimalno 90  krajnjih  korisnika starije životne dobi i osoba u nepovoljnom položaju sa područja  Općine Trpinja.

Nositelj projekta Općina Trpinja projekt „ZAŽELI – OPĆINA TRPINJA II“ provodi u partnerstvu sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje  - područni ured Vukovar ,Centrom za socijalnu skrb Vukovar i Udrugom „Treća životna dob“ Trpinja. Projekt „ ZAŽELI – OPĆINA TRPINJA  II“ je u cijelosti financiran iz sredstava Europske unije , Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020,“    „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena – faza II“. Ukupna vrijednost projekta  1.391.200,00 .

(Datum objave 17.08.2020.)

 

Copyright © Općina Trpinja