Zaželi - Općina Trpinja

 
Projekt u potpunosti financiran iz sredstava Europske unije, Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Općine Trpinja.
 
Naziv projekta: Zaželi-Općina Trpinja
 
Projekt provodi Općina Trpinja sa partnerima: Udrugom „Treća životna dob“, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - Područnim uredom Vukovar te Centrom za socijalnu skrb Vukovar.
Ideja i cilj projekta je povezati i zadovoljiti potrebe nezaposlenih žena i osoba starije životne dobi na način da će nezaposlene žene s najviše završenom srednjim školom biti zaposlene za pružanje svakodnevne skrbi ljudima starije životne dobi, pružajući im pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora, brigu o higijeni, pomoć u socijalnoj integraciji i društvenim aktivnostima, nabavi hrane, lijekova i drugih potrepština i sl.)
 
Na navedeni način će se omogućiti pristup tržištu rada za 12 žena ciljane skupine i osnažiti radni potencijal zapošljavanjem u lokalnoj zajednici te ujedno povećati kvaliteta života i socijalna uključenost za 72 krajnja korisnika starije životne dobi sa području Općine Trpinja.
 
Broj zaposlenih žena:12, uz napomenu da će još dvije žene raditi na poslovima vođenja projekta (kao projektni voditelj i projektni asistent).
Broj krajnjih korisnika starije životne dobi:72
 
Vrijeme trajanja projekta je 30 mjeseci, od 1. prosinca 2017. do 1. lipnja 2020. godine, od čega 24 mjeseca za zapošljavanje žena i pružanje usluga krajnjim korisnicima.
 
Ukupna vrijednost projekta: 2.071.844,27 kuna. Projekt je u cijelosti financiran iz sredstava Europske unije, Europskog socijalnog fonda
 
Kontakt osoba za više informacija: Biljana Todorčić, e- mail adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Više o EU fondovima možete saznati na www.strukturnifondovi.hr 
Zajedno do fondova EU
Copyright © Općina Trpinja